Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meng-international.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meng-international.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meng-international.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Rekreation - Meng international
Rekreation - Meng international
215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-215,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

REKREATION

Mange danskere kommer ud for noget slemt, enten er det noget, som påvirker dem fysisk eller psykisk. Det er noget, som kan være meget svært at komme sig over både for den ramte, men også for de nærmeste. Derfor er det vigtigt, at man kan få hjælp, for støtte er noget af det vigtigste, hvis man har det hårdt nok i forvejen. Når man skal komme sig, så snakker man ofte om rekreation, da det handler om at genopbygge sig selv enten fysisk eller psykisk. Til begge former for skader, så skal man genoptræne, men det skal gøres på forskellige måder. Har man været udsat for noget psykisk, så kan man træne og få tankerne væk, især hvis man kører maks test. Skal man derimod komme i gang igen efter en fysisk skade, så er det vigtigt, at man træner psyken, for uden den så kommer man ikke langt. For skal man igennem en masse, som tærer på en, så skal man have en hård psyke. For det tager lang tid at komme sig, og få genopbygget sin muskulatur, så man kan komme tilbage til det normale liv man havde før. Derfor føler mange sig hjælpeløs, men det behøves de ikke hvis de får en god planlægning inden for rekreation. Dette er noget du kan finde tips og tricks til her på siden.

De danske SOSU skoler

Er du psykisk stærk, og har overskuddet til at hjælpe andre mennesker med psykiske og fysiske problemer. Så er en SOSU uddannelse måske noget for dig. På SOSU.dk kan du finde alle de muligheder du har inden for social og sundhed, og læse nærmere om hvert enkelte uddannelse. Nogle af de uddannelser der især er populære er:

pexels-photo-233223
pexels-photo-289237

Center for livskunst

Har jeres forhold været på prøve på det seneste, og er alt ikke som det plejer at være. Så er der god hjælp at hente ved en professionel parterapeut, så i atter kan få jeres forhold tilbage på rette spor. Er i fra fyn og omegn er det Center for livskunst der kan hjælpe jer tilbage til kærligheden, se hvad de kan gøre for jer lige her https://goo.gl/6X8L5G 

Bohemo.dk

Bag dette smukke møbel, ligger der et imponerende håndværk og de bedste materialer. Det skal til for at skabe det man kalder for en marokkopude. Det er et ældgammelt design, men det er et super morderne ting at have i hjemme den dag i dag.

Marokkopuder
træfældning

Aant.dk

Har du brug for hjælp til Træfældning i Kolding ? Så er dette noget for dig! Aant.dk hjælper professionelle og private med have services som træpleje og anlæg.

Wind-nielsen.com

Spar penge på energi med Vestas v47 – Har du lidt af en tekniker gemt i maven? Og ønsker du at tjene og spare penge på grønenergi direkte fra din egen baghave? Så tag et kid ind forbi wind-nielsen.com og få et godt tilbud.

Vindmøller baner vejen til fremtidens frihed
pexels-photo-925301

Tandteknikeren.dk

Har du enten været ude for et uheld, eller har dine tænder bare haft en uheldig udvikling. Så kan du få både selvtillid og dit gode smil tilbage hos Tandteknikeren v/ Heidi Porsdal. Her møder du en professionel klinisk tandtekniker i København, som altid har god service i fokus.

Daekbutikken.dk

At tage sig af sig selv er ligesom at tage sig af sin bil. Du har det meget bedre at køre i en bil som har fået de helt rigtige helårsdæk på. Så er du på den sikre side, og det er jo der det er sjovest at være.

image
spiderman_2016

Cartoonkids.dk

Har du fået ønskesedlen fra dit barn hvor der står “spiderman sengetøj” og ved ikke hvor det forhandles eller hvor mange varianter du kan vælge imellem. Så bør du se på nettet efter de varianter som passer bedst til dit behov.

Loveyourtwist.com

Har du en ide til en ny projekt som skal sparkes igang, og føler du dig klar til at tage det næste skridt. Så kan du starte med branding af dig selv og dine kompagnoner. Der skal du have fat i en samarbejdspartner indenfor tøjproduktion du kan stole på, og der er Loveyourtwist blandt de bedste.

pexels-photo-250288
pexels-photo-682501

SuriSuri.dk

Tag dig godt af din hud, især i de kolde vintermåneder hvor der varsler tør hud. Hos Surisuri er de specialister i koreansk hudpleje, hvor det bedste udvalg fra den koreanske kultur er viderebragt til det danske marked. De koreanske kvinder går meget op i sundhed og velvære, især når det kommer til deres hud. Går du ligeså meget op i din hud som de koreanske kvinder, så bør du se Surisuri’s udvalg af hudpleje produkter der med sikkerhed vil virke spændende for dig.

Benconivinimport.dk

Den rigtige investering kan være svær at forudse. Derfor kan det være vigtigt at inverstere i noget som ikke opløses i aktiefald. Derfor kan du invester i vin, dette kan være en rigtig god investering når den dele med den rette person.

peter10
AHI_sl_011

AH-INDUSTRIES.DK

Her finder du alt indenfor metal og maskine bearbejdning, de har i mange år leveret til vind industrien, Ah-industries.dk er en af Danmarks førende indenfor området.

ECM.DK

Denne metalbearbejdnings industri virksomhed laver enheder til hele verdenen med deres produkt, du kan læse mere om ECM.dk på deres side

linkedin_topbanner_ny2
dec-14_1019

RSIP.COM

Specialister indenfor CNC Bearbejdning, her kan du få lavet alle emner i plast og i alle forskellige materialer indenfor plast.

MEMOO.DK

Der findes manges der kan levere en hjemmeside til dig og især hvis du skal have en ny hjemmeside. Dog skal man være sikker på at man vælger det rigtige bureau inden man køber, da mange har bindingsaftaler osv. Memoo er et webbureau i københavn, som levere professionelle hjemmesider til en overskuelig pris, og når produktet er færdigt ejer du hele siden.

image1
IMG_0346-1024x682

GOSAIL.DK

Skab relationer og samvær på åben hav, det er lige præcis hvad Gosail.dk kan gøre for dig. Om det er dit firma eller dine kunder du vil skabe bedre relationer til, så tager dem på en sejltur og teambuild sammen med dem.

KARAT24

Har du brug for at forkæle dig selv lidt, så tag et kig ind på Karat24. her kan du finde de lækreste smykker online, og til ret gode priser også. Du finder mange prominente mærker, og kan finde noget til ethvert behov og humør.

pexels-photo (2)
pexels-photo-346744

Provokeshop

Det er ikke kun smykker du kan shoppe dig glad med, der frigives også endorfiner i hjernen når man shopper lækkert modetøj. Det kan du gøre på provokeshop, som sælger modetøj fra en lang række kendte danske -og udenlandske designere. Et af deres mere populære mærker lige for tiden, er det italienske skobrand Via Vai.

ECOOKING

Der findes mange forskellige måder hvorpå man kan rekreere sig selv, en af disse er at tage godt vare på sig selv og sin krop. Ved at hvile i sig selv og sin krop kan man opnå den bedste rekreation der findes, og hvis du skal starte et sted – så start med din hud. Hos Ecooking kan du finde økologiske hudpleje produkter i verdensklasse, som med garanti vil få din hud til at skinne igen.

pexels-photo-286951
Susanne Friis Bjørner

BallerupGuld

Forkæl dig selv med en masse smukke smykker. Det er vigtigt også at give sig selv en gave en gang i mellem. BallerupGuld forhandler mange smykker, som bl.a. Susanne Friis Bjørner, Julie Sandlau og mange flere af de store brands. Se udvalget og bliv fristet. Der er sikkert også en ting til dine veninder eller kæreste.

Heleneduffau

Når vi snakker om rekreation med nye smukke smykker, må man også nævne Heleneduffau. Med sin fysiske butik på strøget og på Bornholm så er de lækre smykker i eget design meget tilgængelige, men er man ikke de steder, så er webshoppen et besøg værd. Der kan du blandt andet finde smukke sølvringe til gode priser, og i mange forskellige varianter.

pexels-photo-265906
pexels-photo-374703

NBradio

Tag en pause fra den stressende hverdag, og fordyb dig i din yndlings musik. Med de rette hovedtelefoner kan du nemt fordybe dig, og få ladet alle dine batterier op igen. NBradio tilbyder noget af det bedste lyd på markedet, og især deres Bose hovedtelefoner er perfekte til det scenarie vi lige har beskrevet.

Alliving

Er du blevet ramt psykisk, enten gennem en depression, stress eller bare hård periode i dit liv. Så kan en indsats i det spirituelle måske være svaret. Mange opnår hvile i sig selv via spirituelle produkter eller metoder, og et produkt der er populært inden for dette er japansk røgelse. Røgelsen beroliger krop og sjæl, og hjælper dig med at slappe helt af.

pexels-photo-289998