Rejser til Zanzibar skaber uforglemmelige minder - Besøg krydderiøen!
456
post-template-default,single,single-post,postid-456,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Rejser til Zanzibar

Rejser til Zanzibar skaber uforglemmelige minder!

Hvis du skal på en ferie, hvor du gerne vil opleve noget, så behøves det ikke være forbi en storbys diverse museer og store attraktioner, som ofte kan virke kedelige. Det skyldes, at man har høje forventninger til, hvad der skal foregå. Derfor kan man med fordel prøve rejser til Zanzibar. Men inden du får for mange tanker op i hovedet om, at man bare ligger ned og slikker sol, så skal du læse med her. Rejser til Zanzibar har mere at byde på, end bare en omgang solbadning. Er man til badeferie, så kan man også få en badeferie på Zanzibar.

Rejser til Zanzibar giver gode minder

At tage på Badeferie til Zanzibar er en oplevelse i sig selv, for vandet er krystal klart med det smukkeste skær af blå. Dette er noget, som man ikke oplever mange steder, fordi vandet oftere er vildere og mere beskidt. Når vandet har denne klarhed, så åbner det op for en masse oplevelser under overfladen. Her kan man bruge mange timer, da der er et rigt dyreliv, som kun kan ses, når man kommer under vandoverfladen. Det skyldes bl.a. at Zanzibar rummer på et væld af forskellige koraler, som danner et stort koralrev. Dette koralrev er fiskenes hjem og derfor kan man komme helt tæt på dyrene, som du normalt ikke har adgang til. Det er bl.a den kendte men også giftige dragefisk og den noget så bedårende havskildpadde, som man ikke kan stå for.

Selvom du vil kunne snorkle i Danmark, samt se nogle af de samme dyr i akvarier, så er det bare ikke det samme. På rejser til Zanzibar, hvor du eksempelvis snorkler, så vil du få minder, som du aldrig glemmer, fordi de gør så stort et indtryk på det. Det er dog ikke kun naturen, som du vil komme til at savne, men også mindes, når du kommer hjem. Det er bestemt også indbyggerne på Zanzibar, som har en helt speciel kultur, som du ikke finder andre steder i verden.

Oplevelser udover det sædvanlige

Alt du har hørt indtil videre lyder jo alt af mest som badeferie på Zanzibar, men sandheden om Zanzibar er en helt anden. Når man rejser til Zanzibar, så kan man nemlig få nogle oplevelser, som ikke er helt almindelig. Man kan nemlig komme tæt på noget spændende, som også berører ens hverdag. Man kan nemlig komme ind på besøg på krydderiøen, som Zanzibar også kaldes. På Zanzibar har man en lang tradition med at dyrke følgende krydderier:

  • Nelliker
  • Muskatnød
  • Vanille
  • Kanel

 

Udover disse krydderier, så dyrkes der bl.a. også en masse lækre urter og andre krydderier, som bruges i øens traditionelle medicin, kosmetik og øens egne små køkkener. Sidst men ikke mindst, så kan du også smage på det vælge af eksotiske frugter, som vokser på øens. Blandt disse fantastiske frugter finder du bl.a. papayaer og passionsfrugter, som kan nydes med havet som udsigt.

No Comments

Post A Comment