Personlig træning skaber resultater I Se fordelene her
475
post-template-default,single,single-post,postid-475,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
personlig træning århus

Personlig træning skaber resultater

Leder du efter motivation til at komme i gang med træningen og spise varieret og sundt? Personlig træning og kostvejledning er blevet en eftertragtet og ny måde at komme i gang med den sunde livsstil med gode og hurtige resultater.

 

Personlig træning

I hverdagens travle ræs mangler mange både tid og motivation til at holde kosten sund og varieret, samt få trænet igennem. En personlig træner er blevet et eftertragtet og meget brugt løsning på en målrettet træning, som giver resultater. Mange mennesker kommer ikke ned i træningscenteret, fordi de ikke føler sig tvunget til det. Det kræver, at de mentalt tvinger dem selv til det. En personlig træner er derfor med til at give et spark bagi.

En personlig træner er uddannet til formålet. Uddannelsen består af både den teoretiske og praktiske del af træningen. Uddannelsen bygger videre på fitnessinstruktør uddannelsen, hvor der vil være mere fokus på hvilke strategier, der kan bruges hos den enkelte klient.  

Hvorfor skal man vælge en personlig træner?

Er du en af dem, som ønsker at lave en livsstilsændringer for din egen skyld og måske din families? Kan du genkende nedenstående situationer?

  • Personligtræning giver resultaterUndgår dit eget spejlbillede
  • Konstant dårlig samvittighed
  • Din fysiske tilstand halter
  • Du har prøvet uendelige slankekure uden held

Svaret på alle situationer er ikke bare en tur ned i træningscenteret. Det handler om at skabe en sund og stærk krop, som du er stolt af. Det første skridt er at komme i kontakt med en personlig træner, der kan hjælpe dig på vej. Her vil der med hjælp af den professionelle hjælp opstilles nogle realistiske og konkrete mål for den rejse, som du bevæger dig ud i.

Programlægning og kostvejledning

En af de mange fordele, der er ved en personlig træner, er, at der tilpasses et program, der tager højde for dine mål og behov. Det varierer derfor meget, hvordan en personlig træner vil guide dig og få dine mål til at gå opfyldelse. Der vil både forekomme en til en timer, hvor man vil træne sammen med sin personlige træner. På den måde vil man lære den rigtige teknik til træningen, som i sidste ende vil give det bedste resultat. Det vil give dig et bedre grundlag for alene træningen, som pludselig vil synes mere overskuelig og lige til.

Kostvejledning vil på samme måde som programlægningen af træningen, foregår med fokus på din hverdag og dine personlige behov. Der vil blive lagt et speciallavet madplan for dig, som indebærer alle de vare, som du netop godt kan lide.  

Vejen til ens mål vil altså pludselig være struktureret og en ny spændende begyndelse for dig. Du vil ikke længere stå med det alene. En personlig træner lever og brænder for at se din udvikling og dine resultater, i lige så høj grad som dig selv.

Personlig træner århus

PersonligtræningEn dygtig personlig træner århus er Sarah Barløse. Sarah har en stor passion for sit arbejde, og har vist at kunne udvikle imponerende resultater for sine klienter. Hos hende vil der ikke overlades noget til tilfældighederne.

No Comments

Post A Comment