fritrækning af lastbil kan få gang i arbejdsdagen igen | fritrækning af lastbil
568
post-template-default,single,single-post,postid-568,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
fritrækning af lastbil er svært selv for de trænede

Hvis maskinerne går i stå, så går forretningen i stå

Det kan være meget ubelejligt at sidde fast midt i sit arbejde. Det kan være man sidder fast i sne, mudder eller andet. Det er derfor vigtigt at man hurtigt kan komme i gang igen og fortsætte med sit arbejde. Det er derfor godt at have styr på hvor man kan få hjælp til eksempelvis fritrækning af lastbil. Læs mere om dette nedenunder.

 

Det er ikke bare noget man gør selv

Hvis ens traktor eller lignende køretøj er skredet af vejen og ligger i en grøft eller lignende ved siden ad vejen, så er det absolut ikke nemt blot, selv at kører væk derfra eller få løftet den ud, hvis man ikke har de rigtige redskaber man har brug for hvis man skal lave en fritrækning af lastbil. Selv de dygtigste har problemer.

 

Især hvis bilen eller traktoren potentielt sidder fast i enten:

  • Mudder
  • Sne
  • Sand

 

Det kræver altså derfor at man har de rigtige redskaber til at trække sig ud af disse yderst besværlige situationer. Problemet med især hvis hjulet sidder fast i mudderet, er at mudderet sætter sig rundt om hjulet og det bliver kun værre hvis det er at man bliver ved med at kører, når først man er sat fast. Mudderet kan nemlig være glat og derfor vil bilen eller lastbilen blot kører på stedet og dette vil grave bilen eller traktoren længere ned i mudderet. Og potentielt ende med at det blot vil være endnu svære at få køretøjet ud af grøften eller lignende.

Samme princip gælder i sne. Her vil sneen også lægge sig som en mur rundt om dækket og få det til at sidde fast. Sne er selvfølgelig hyppigst i vinterperioden, men i den periode er der næsten utallige maskiner og køretøjer der sidder fast i sneen, og ikke ved hvordan de skal komme ud af det igen.

 

En praktisk service

Det er derfor godt at der er mulighed for at få hjælp til fritrækning af lastbil. Ved hjælp af at have en god dialog med veluddannede chauffører, så kan man i fællesskab finde ud af at løse problemet og hurtigst muligt komme tilbage på arbejdet igen. Ens arbejde afhænger nemlig tit af de maskiner, og hvis de går i stå og ikke kan kører, så går hele forretningen i stå. De hyppigste øretøjer brugt til fritrækning af lastbil er bjærgningskørertøjer.

 

 

fritrækning af lastbil kan redde arbejdsdagen
No Comments

Post A Comment