Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meng-international.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meng-international.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meng-international.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Fritid - Meng international
Fritid - Meng international
151
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-151,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

FRITID

Komfortable hjemmesko

Går du meget op i hjemlig hygge i fritiden, måske læse en god bog i din yndlingsstol. Så har du garanteret et foretrukkent hygge outfit. Jogging bukser, sweatshirt og måske et dejligt lammeskindstæppe. En ting som er stærkt undervurderet i den sammenhæng – er sutsko. For damer er behagelige og flotte dame sutsko alfa og omega, hos Newzealandboots finder du nok det bedste udvalg i den kategori.

pexels-photo-1272328
pexels-photo-267642

SUMMIT.DK

Hvis man vil blive ekspert i processinstrumentering og blandt andet fugtmåling, så kræver det at man bruger noget af sin fritid på at lære mere ved siden af sin læring på skole eller arbejdspladsen. Det er et kompliceret felt, men summit electronics har den rette ekspertise – så man kan kigge ind forbi deres side hvis man mangler inspiration.

Bifald

Skal dig og vennerne opleve noget nyt i weekenden, så kan i eventuelt book en tryllekunstner som kan give jer masser af magisk underholdning. Hos Bifald har de et bredt sortiment af kunstnere indenfor trylleri, og sortimentet består af de bedste i branchen i Danmark.

pexels-photo-547593
pexels-photo-378152 (1) (1)

AKTIVFERIE.DK

Har du også et ønske om en adventure ferie for hele familien, men har ikke overskud til at sammensætte alle aktiviterne? Lad aktivferie.dk hjælpe dig med at få de helt rigtige oplevelse ud af turen. Her kan hele familien være med.

GESTENKRO

Mangler dig og lillemor et sted og nyde aftensmaden i weekenden, så ligger der en charmerende kro i sønderjylland i kan besøge. Gesten Kro er blandt sønderjyllands mest besøgte kroer, og en tur hertil vil i absolut ikke fortryde.

Skærmbillede 2018-02-28 kl. 16.37.57
table-kitchen-eat-elegance

KØKKENVERDEN.DK

Trænger husholdningen til lidt pænere bestik, til når gæsterne kommer på besøg. Så kan du hos Koekkenverden købe lækkert WMF bestik, som med garanti vil pynte på ethvert spisebord.

LANDBOUNGDOM.DK

Landboungdom er en undomsorganisation, dog afholder de DM for veteranpløjning som du kan læse meget mere om her.

landboungdom1
kokys

4H.DK

4h.dk er en forening i Danmark, der hjælper med at aktivere unge og give dem nye hobbyer og fritids interesser.

DKVEJHJÆLP.DK

Hos www.dkvejhjælp.dk finder du en landsdækkende vejhjælp til den billigste pris, selvom det er den billigste pris, så finder du også hjælpen fremme indenfor 1 time.

dk-vejhjlp-nan27punl2jjxw2sgh3xq3tb36vsbp5tk9wj0hksl4
Skærmbillede 2017-12-13 kl. 13.51.05

VIERBILLIGST

Har man selv tid til at renovere sit hus kan der være rigtig mange penge at spare. Corian bordplader er utrolig lækre og især til køkkenet.

GAMSTDANPLANT.DK

Her finder du en af Danmarks førende indenfor planteservice, gamstdanplant.dk er ældre virksomhed som laver alt fra kontor beplantning til plantevægge på kontoret så du kan få et bedre kontor miljø.

services
pexels-photo-761999

FLYTNEMT.DK

Nogen gange kan det være hård at flytte til et nyt sted. Mest fordi at man skal til at flytte alle sine egendele, dette kan et flyttefirma i kolding dog nemt gøre for dig.

SLIP FOR AT RENGØRE

Billigkoste er en dansk virksomhed, som har et af danmarks største udvalg i rengørings maskiner og fejekoste, og rengørings tilbehør. Du kan både handle privat og til erhverv, så hvis du gerne vil optimere den tid du bruger på rengøring idag, så kig forbi og se nogen af deres rengørings maskiner.

3160-s-c-380x290
pexels-photo-209977

TENNISSHOPPEN.DK

Elsker du at spille tennis i din fritid? og vil du gerne blive bedre? så skal man også have sit badminton udstyr iorden. https://tennisshoppen.dk/shop/frontpage.html Her finder du en af Danmarks førende butikker indenfor tennis, de har både god rådgivning og et stort udvalg i alt indenfor tennis.

Slap helt af med din passion for vin

Er du inde i en stresset periode af dit liv, så kunne en hobby eller god fritidsinteresse hjælpe med at få dig ned på jorden igen. Flere og flere danskere vælger vin samling og investering som deres store passion, og dette ville også være en god løsning mod dine stressfulde hverdage. Her kan du finde dig en professionel vinimportør, så du kan sætte gang i din nye hobby med det samme.

pexels-photo-290316
001509-800x600

ELMINISTEREN.DK

Fritids lamper og havelamper er noget denne webshop går meget op i, de har alt lige fra skots lamper til væg lamper til udendørs brug.

Lydmåling af byggeri!

Er du en af dem som elsker at bruge sin fritid på at købe huse, hvorefter du renoverer dem og sælger dem igen. Så burde du overveje at lave lydmåling i alle rum for at se om der skal sættes lydabsoberende materialer op. Læs mere på hjemmesiden hvad Jysk Trykprøvning tilbyder.

energimaerkning_1453
pexels-photo-341523

Det rette udstyr til dit iphone værksted

Bruger du fritiden på at reparere gamle iphones, måske bare skærme der er smadrede eller rammer der er bøjede. Så kan Bramming electronic være en god leverandør af reservedele til dit værksted. De har reservedele til samtlige iphone modeller, f.eks. hvis du har brug for en iphone 6 plus skærm – kan du finde det hos dem, og de giver gode råd med på vejen.

Fyld din hverdag med energi

Har du masser af fritid på hånden, og ønsker endelig at komme i dit livs form igen. Så tag fat i Bodyforlife teamet de er top professionelle og deres resultater taler for dem selv. har du brug for en personlig træner i herlev, så er det dette team du skal have fat i.

pexels-photo-196640
pexels-photo-58086

Fuldend haveprojektet

Har haven været et tidskrævende projekt, og du mangler kun lige prikken over i’et. Så er der masser af inspiration at hente hos Ingarden. Der har de et af de største udvalg der findes, af haveartikler og udstyr. For eksempel kan du anskaffe dig et vedligeholdelsesfrit hegn, som kan sætte det sidste finish på terassen. Eller er det et højbed du mangler, så har de også her et kæmpe udvalg.

Pak rygsækken og tag afsted

Bruger du fritiden på at udforske naturen og dine omgivelser, så er det vigtigt med en ordentlig rygsæk der kan passe på de vigtigste overlevelses værktøjer. Fjallraven har i flere årtier været et meget populært mærke, og det anbefales da også at købe en af mærket hvis du er meget udendørs. Et andet alternativ kunne også være en ergobag, det er helt op til din egen smag.

pexels-photo-442559
pexels-photo-699967

Gør terrassen til dit tilflugtssted

Har du brug for dit eget lille spot hvor du kan slappe helt af efter en travl uge, så kan terrassen være det perfekte sted for dig. Uanset om du bor i lejlighed eller hus, så er der masser af ting man kan tilføje til en terrasse for at gøre den så komfortabel som mulig. Indenfor overdækning til terrasse er Allcovers de bedste på markedet, og kan lave dit spot om til det bedste sted du kender.

Den bedste frisør

Ønsker du at have den bedste frisør, en der kan skabe den frisure du drømmer om og giver dig en god oplevelse på samme tid. Så er Brdr-rolink.dk det rette valg for dig. De er beliggende på Nykøbing Falster, men klart et besøg værd hvis du ønsker den komplette frisør oplevelse.

pexels-photo-331989
pexels-photo-429248

High quality business clothes

Express yourself as a serious business man, with clothes that show your extensive professionalism. At Sunwill you can purchase a wide range of high quality trousers, blazers and vests, in other words – all the best business wear you could want. Take a look at their online store today, and prepare yourself for big business.

Slap af med et godt glas vin

Elsker du et godt glas vin, så giver vi dig her et rigtig godt tip til hvor du kan anskaffe dig de lækreste vine online. Hos Mevino.dk kan du nemlig shoppe vin fremstillet af udvalgte bønder fra Frankrig, Tyskland og Italien. Mevino har endda gjort det nemt for dig at få din yndlingsvin leveret hver måned, med deres vinabonnement som er helt uden binding. Tjek deres side ud idag, og find de vine du vil have i din kasse i starten af næste måned.

pexels-photo-290316
pexels-photo-298842

Vælg den rette stil til din bolig

Det kan ofte være svært at finde den rette stil til sin bolig, for drenge er det oftest sværere end for piger da de sjældent går op i sådanne detaljer. Brugskunst er noget af det der kan tilføje stil til din bolig, og det findes der et kæmpe marked for. En af de virksomheder der har etableret sig som et af de førende indenfor brugskunst, er Mostersskur som både findes som fysisk butik og online webshop. Det der gør Mostersskur stærk er deres samarbejdspartnere indenfor brugskunst, hvor prominente brands som Maileg, Friihof Siig og Nordal er at finde. Så hvis du mangler inspiration til din boligstil, så vil vi anbefale dig at kigge ind på deres side. Bolig dekoration kan lige pludselig blive din næste hobby.

Den perfekte blomsterhave

Foråret nærmer sig og for blomster entusiaster begynder forberedelserne, til at igen i år have den perfekte blomsterhave. Det første projekt for mange bliver at forberede sig til påsken, og bliver det vigtigste at finde gode vintergæk frø. Hos blomsterverden kan du nemt finde alle verdens frø, klar til at blive sået i store mængder såfremt man ønsker.

pexels-photo-529927
pexels-photo-707194

Gro dine egne planter i fritiden

Planter og blomster er en hobby for mange, og hvis man er lidt af en entusiast på området så kan man hurtigt investere i kvalitets udstyr der tager ens hobby til næste niveau. Gro-lys er eksperter indenfor gro udstyr som kan løfte dine planters opvækst, uanset om det er planter til haven eller til medicinsk cannabis, som er meget fremme i øjeblikket. Giv Gro-lys et besøg hvis du er interesseret i professionel vækst af dine planter, hvadenten det er til professionelt brug – eller privatforbrug.

Sørg for din kats fritid også

Fritiden er dyrebar for mange – også dine kæledyr. Derfor kan det være en rigtigt god ting, hvis man investerer i godt udstyr som kæledyret nyder at bruge hver eneste dag. Når det kommer til katte, er kattetræer / kradsetræer et meget populært og sikkert valg, for at katten kan holde sig selv aktiveret og glad. Der findes et hav af forskellige kattetræer, så bare kom i gang med at kigge!

photo-of-white-and-black-cat-resting-on-cat-tree-2083940