Tag ansvar for dine medmennesker | Førstehjælpskursus horsens
533
post-template-default,single,single-post,postid-533,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
førstehjælpskursus horsens

Førstehjælpskursus horsens giver dig midlerne til at redde liv

Endnu engang hører man i nyheder om en tragisk fortælling om tilskadekommene, men alligevel ligger det langt væk fra ens hverdag. Det kunne dog ligeså godt være en selv, der havde overværet en ulykke eller på anden måde en episode, hvor en medborger ville få brug for hjælp. Her kan du med fordel vælge at tage et førstehjælpskursus.

Det er også dit ansvar

Vi har alle sammen et fælles ansvar for hinanden. Hvad enten det er Fru Hansen på 80 år, som får det dårligt ved busstoppestedet eller 15-årige Elias, der har svært ved at trække vejret. Der skal ske handling. Her kan man ikke blot stå og se på, for det kan være et spørgsmål om liv eller død. Derfor er det vigtigt, at man enten, som privat person eller erhvervsdrivende påtager sig ansvaret for andres sikkerhed.

Førstehjælpskursus horsens

Er du erhvervsdrivende eller bosiddende i Horens, så kan du med fordel vælge at tilmelde dig til førstehjælpskursus horsens. Her vil du og de andre deltager få en meget bredere indsigt i, hvordan man kan være med til at redde liv og gøre den nødvendige forskel. Der er dog heldigvis i mange tilfælde, at det er påkrævet at have et førstehjælpskursus. Derfor findes der også forskellige hold, som man kan tilmelde sig, blandt andet følgende:

 

  • Førstehjælp til erhverv
  • Førstehjælp til kørekort
  • Førstehjælp til skoler

 

Her vil undervisning være planlagt ud fra situationen og ikke mindst deltagerne. På denne måde er man sikker på, at alle kommer derfra med noget konstruktivt. Hovedreglen er, at der ved alle kurser vil være noget teoretisk, praktisk og filmisk. Man vil ikke miste fokusset, men på den anden side blive underholdt og få en afgørende læring.

Hjertestarter i nærheden af dig

Det vil altid give god mening for virksomheder og private at investere i en hjertestarter. Den kan nemlig være helt afgørende for behandlingen inden ambulancefolket når frem. En regel indenfor førstehjælp er, at man ikke kan gøre noget forkert, så længe man gør noget.

 

En hjertestarter er imidlertid ikke så svær ar bruge. Den bruges for at stabilisere hjertet. Inden at hjertet stopper med at slå, så vil der opstå noget, som kaldes flimmer. Her vil en hjertestarters stød få hjertet til at slå almindeligt igen. Derfor er det også altafgørende, at man har adgang til en hjertestarter i nærheden af en til enhver tid. Det er denne forskel, som redder liv.

førstehjælpskursus horsens
No Comments

Post A Comment