Få lækkert og fyldigt hår med extension clips i høj kvalitet
522
post-template-default,single,single-post,postid-522,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Extension clips

Få lækkert og fyldigt hår med extension clips i høj kvalitet

Nem og flot løsning

Clip on hair extensions er hurtige at clipse i, og de er super praktiske, hvis man ønsker at forlænge ens hår eller gøre håret mere fyldigt. Håret er af bedste kvalitet, super nemt at arbejde med og kommer i et stort udvalg af farver. For at opnå det bedst mulige resultat er der nogle forbehold og instrukser, som man kan følge.

Når man skal påsætte sine hair extensions, så starter man med at dele ens hår horisontalt. Her kan man eventuelt bruge en spidskam for at skille håret så præcist som muligt. Det øverste hår sættes op med en clips, så det ikke sidder i vejen, når man skal påsætte sine extension clips.

Hvis man har forholdsvis tyndt hår, så kan det være en god idé at toupere håret tæt ved den skilning, som man har lavet, så ens extensions ikke falder ud.

Herefter åbner man de extension clips, som sidder på kanten af håret. Extension clips er de små spænder, som man bruger til at sætte sine extensions fast med. Så clipser man sine extensions fast ved skilningen og gentager denne proces med resten af håret, indtil at man ender med et flot og naturligt resultat.

Extension clips

Extension clips skal vaskes

Det er en god idé at vaske sine clip on hair extensions. Man skal dog pas på ikke at vaske dem for ofte, da det slider på kvaliteten og holdbarheden. Da denne form for extensions ikke er permanente, så er det vigtigt ikke at have dem clipset fast om natten.

At vaske sine extensions er ikke bare ligetil. Man skal helst vaske dem i lunkent vand. Dertil skal man huske at børste sine extensions, inden de bliver våde, så der undgås, at håret bliver filtret. Imens vasken bliver fyldt med lunkent vand, tilføres der shampoo, så vandet skummer op. Der startes med at dyppe extensions i vandet og sørge for, at de er helt våde. Derefter begynder man forsigtigt at vaske dem.

Det anbefales også at bruge balsam, så ens extensions forbliver bløde. Balsammen kan eventuelt blive siddende i nogle timer, inden det skylles ud igen. Når håret skal tørre, spreder man det ud på et håndklæde og lader det lufttørre. Når det er helt tørt børstes de igennem igen.

Der er mange muligheder, når det gælder styling af clip on hair extensions. Det er dog vigtigt at bruge en varmebeskyttende spray, hvis man skal glatte, krølle eller føntørre extensions.

No Comments

Post A Comment