Få et uforglemmeligt år på adventure efterskole - Meng international
Besøg vores hjemmeside og læs om vores Adventure Efterskole. Se hvordan vi er lige præcis noget for dig! ✓naturliv ✓adventure ✓friluftsliv ✓sport
361
post-template-default,single,single-post,postid-361,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Få et uforglemmeligt år på adventure efterskole

Tusindvis af unge mennesker tager hvert år på efterskole. Hertil findes selvfølgelig et stort udbud af forskellige former for efterskoler, der har fokus på forskellige ting. Alle kender de store idrætsskoler, der har enormt stort fokus på at udvikle den enkeltes evner inden for en bestemt sport. I disse tilfælde møder man også gerne de gymnastikinteresserede. Ønsker du altså ikke at danse rundt i tætsiddende dragter vil det formentlig ikke være det helt rette valg – men det er heller ikke dét, dette oplæg kommer til at handle om. Vi skal nemlig kigge nærmere på noget helt andet end sprællemænd og fodbold.

Perfekt til vandhunden

Er du helt vild med at være ude i naturen, kunne det eksempelvis være at en form for natur efterskole kunne være noget for dig. Her kunne du kigge nærmere på en adventure efterskole, som ofte tilbyder nogle helt vildt spændende aktiviteter og hverdage. Dette kræver naturligvis, at man ikke er alt for bange for at springe ned i vand eller bliver søsyg af at sidde i en kajak. Hvis du derimod, som mange andre danskere, synes sådan nogle udendørs aktiviteter som disse lyder ekstremt fede, vil det helt sikkert være en idé for dig at tage på adventure efterskole!

Beliggenhed er alt

For at alt dette skal kunne lade sig gøre, kræver det også det helt rette miljø. Det siger sig selv, at man ikke kan rejse til indre København og forvente, at du omkring næste hjørne finder en flod du kan riverrafte i eller en høj væk du kan rappelle ned fra. Der er formentlig væsentlig større sandsynlighed for at finde en 7-eleven. I hvert fald findes der ikke mange steder i Danmark, der har det rette terræn til at kunne tilbyde de aktiviteter, en proper adventure efterskole skal gøre. Bornholm er et fantastisk bud, og rent faktisk et af de eneste steder i Danmark, der netop råder over disse forskellige arealer.

Man vs. Wild

På en adventure efterskole får du også mulighed for at lære nogle af de mange ting, der er fantastisk gode at kende til, når man er ude i naturen. Du kan nærmest se på det som en lang og ekstremt fed overlevelsesguide. Dette er naturligvis såfremt man vælger valgfaget friluftsliv, der er super populært på alle mulige former for efterskoler – og i særdeleshed på efterskoler af denne kaliber.

Der er ikke noget så fedt som det, at kunne klare sig i vildnisset uden nogen form for hjælp eller guide. Man vs. Wild, om man vil – den følelse vil du sidde med på adventure efterskolen.

 

Spring ud i det

Har du mod på at tage et år på efterskole, skal du helt sikkert springe ud i det. Når du er færdig på skolen vil være meget stor chance for at du vurderer, at det er den bedste beslutning, du nogensinde har taget. Efterlad familien og de vante rammer derhjemme, og oplev hvordan det er at bo med sine bedste venner, mens man hver eneste dag laver ting, der interesserer en. Lyder det ikke godt? Se at komme afsted!

No Comments

Post A Comment