Få et kæmpe stort udvalg til forskellige formål | Slangepumpe
554
post-template-default,single,single-post,postid-554,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Få en slangepumpe der matcher dit behov

Der er rigtig mange forskellige årsager til, at anskaffe sig en slangepumpe. De bruges nemlig til rigtig mange forskellige ting verden over. Hvad de bruges til, hvilken industri man er i. Nogle bruger den til industri i deres virksomheder, andre bruger dem på deres laboratorier. Læs med her og lær meget mere om forskellige slags slangepumper

Hvad er en slangepumpe og hvordan fungerer den?

Man kan også kalde en slangepumpe for en peristaltisk pumpe. Virkningen sker ved, at den kraftige slange opbygget i mange lag sammentrykkes af en tryksko, og den sammentrykning flyttes så derefter langs slangens længderetning. 

I takt med sammenpresningen opstår der en stor friktion imellem tryksko og slangen. Fiktionen håndteres ved hjælp af en glycerinfyldt smørring mellem slange og og tryksko. 

Man bør have med i sine overvejelser, at pumpen er meget kraftigt pulserende. Derudover er det også en relativ dyr løsning, hvis man ser på pumpet væske pr m3.

Hvilke forskellige slags slangepumper findes der?

 

Der findes rigtig mange forskellige slangepumper til forskellige formål 

 

4 forskellige slangepumper:

  • Basis slangepumper
  • Doserings slangepumper
  • Industri slangepumper
  • Flow rate slangepumper

 

Basis slangepumper er primært til laboratorie eller industriel brug, da man selv kan indstille den ønskede hastighed på denne slangepumpe.

 

Doserings slangepumper er derimod meget præcise. De har meget nøjagtige pumper med repeterbar dosering, hvilket bl.a. passer godt til den farmaceutiske industri og laboratorieapplikationer. 

 

Industri slangepumper har høj IP-beskyttelsesgrad hvilket, som navnet på pumpen også angiver, gør at den er perfekt til industriel drift i både støvede og fugtige miljøer. 

 

Flow rate slangepumperne kan både dosere samt overføre meget små og relativt store mængder væsker. Dette kan både ske gennem en enkelt kanal eller helt op til 24 kanaler. Man kan selv vælge, om man vil overføre ud fra ml/min eller rpm, og hastigheden er 0,1-100 rpm. Derudover tilbydes der også en doseringsfunktion, timefunktion og du kan også definere doseringsvolumen på ønsket tid. Til sidst har flow rate slangepumperne også en række muligheder for ekstern kontrol og er meget støjsvage.

 

Der findes mange forskellige slangepumper, i mange forskellige størrelser og fra mange forskellige mærker. Det er altså muligt at få en slangepumpe, der passer til alle behov. Alle de forskellige slanger har forskellige funktioner og passer derfor selvfølgelig til forskellige brancher og industrier.

Derudover er det også muligt at konfigurere alle slangerne med det pumpehoved, der passer bedst til dit formål.

Køb en slangepumpe til dit behov
No Comments

Post A Comment