Ergobag er fremtiden indenfor skoletasker - Meng international
Ergobag er fremtiden indenfor skoletasker. Med deres innovative og bæredygtige tilgang til skoletasker har de taget markedet med storm.
Ergobag, Tasker og rygsække
355
post-template-default,single,single-post,postid-355,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ergobag er fremtiden indenfor skoletasker

Hvem er Ergobag?

Ergobag er et forholdsvis nyt mærke, der blev stiftet i 2010 af de fire venner Sven, Florian, Oliver og Juliaan, som designer tasker til børn. De designede først deres ergonomiske ergobag skolerygsæk til folkeskolens nederste klassetrin, og har siden da udviklet et stort sortiment af forskellige skoletasker til børn i alle aldre – lige fra børn i børnehavealderen til børn i de større klasser. De fire unge iværksættere har altid noget nyt oppe i ærmet, og er klar til at realisere mange flere sjove taske-ideer i fremtiden.

Det særlige ved Ergobag

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige tasker og rygsække på markedet, hvilket kan gøre det svært for forældre at vurdere, hvilken taske der vil passe bedst til lige netop deres barn. Ofte har barnet også en holdning til, hvordan tasken skal se ud, hvilket kan være svært at forene med forældrenes idé om, at tasken skal være komfortabel og praktisk. Ergobag er den perfekte løsning på denne konflikt. Ergobag kan kort beskrives ved hjælp af deres fire grundprincipper:

  • Ergonomi
  • Individualitet
  • Bæredygtighed
  • Sigtbarhed

Rygsækken kan bruges i mange år, da den er designet til at følge med børnenes voksende anatomi. Den er lavet, så den kan indstilles til barnets aktuelle størrelse. Derfor kan børnene bruge tasken gennem hele grundskolen.

 

Ergonomi

Når noget er ergonomisk, har det en fysisk udformning, der er hensigtsmæssig for mennesker. I dette tilfælde betyder det, at rygesækkene fra Ergobag former sig efter børnenes krop på den mest optimale måde, så de undgår rygproblemer og lignende. Ergobag kombinerer den seneste innovative videnskab indenfor vandrerygsække med alt det, som en skoletaske skal opfylde. Dette betyder bl.a. at rygsækkene følger princippet om den optimale vægtfordeling. Rygsækken har bredde bækkenfinner, hvilket er med til at fordele vægten fra skuldrene til det mere stabile bækkenparti. Derudover er rygsækkens alu-rammer og rygpolstring med til at øge stabiliteten og komforten. Den åndbare rygpolstring smyger sig tæt ind til rygsøjlen, hvilket også øger komforten.

Individualitet

Selvom en taske i princippet kan holde gennem en hel skolegang, udvikler barnet sig og bliver ældre, hvilket i mange tilfælde betyder, at de begynder at finde en mere individuel stil. Dette har Ergobag dog taget højde for. De har nemlig designet deres tasker således, at man kan skifte logoer, motiver og farver ud, så man ikke behøver ud og købe en ny taske.

Bæredygtighed

Ergobag ønsker at være så miljøvenlige som muligt. De anvender bl.a. kun tekstiler lavet af 100% genanvendelige PET-materialer. Processen foregår således:

  1. Indsamling og sortering af PET-flasker
  2. Findeling og vask af flaskerne
  3. Fremstilling af pellets
  4. Fra plastik til garn
  5. Vævning og tryk
  6. Produkt fremstilles

Ved at lave tasken på denne måde sparer man på de naturlige ressourcer og producerer produkterne ressourcefrit. Dette betyder at Ergobag indtil videre bl.a. har sparet over 310.000 liter olie. Ergobag fokuserer foruden bæredygtighed også på etiske arbejdsbetingelser.

No Comments

Post A Comment