Ammepuder giver dig en større frihed i hverdagen! - Meng international
411
post-template-default,single,single-post,postid-411,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Ammepuder

Ammepuder giver dig en større frihed i hverdagen!

Hvis man lige har fået et barn, eller det ikke er særlig lang tid siden, så husker man tydeligt, hvordan det er at amme. Alle kigger mærkelig, hvilket er et kæmpe tabu, men det problem skal vi ikke snakke om i dag. I stedet skal vi snakke om, hvor hårdt det faktisk er efter man har født og så skal amme sit barn. Når man ammer et barn, så skal man sidde i en stilling, hvor man støtter hele barnets krop. Når man gør det, så kan man ikke få aflastet ryggen og man kan få spændinger i nakken. For at få aflastet ryggen og undgår spændinger i nakken, så kan man bruge en ammepude. En ammepuder som også kaldes en graviditetspuder giver dig en langt rare hverdag, så du har lyst og energi til at lave mere.

Større frihed

En ammepuder er som nævnt et redskab, som sørger for, at din krop ikke skal bruge mange kræfter, når du skal holde dit barn, når du ammer. Grunden til at det er vigtigt, at dit barn ligger ordentlig når du ammer, er dels at de ikke spiser, hvis de ligger anstrengende. Og så kan de ligesom dig også få en masse spændinger, som gør dem vildt besværlige, fordi de ikke kan fortælle det med ord. Det vil give et barn, som blot brokker sig, og så får du en træls hverdag.

Benytter du ammepuder, så vil du som nævnt få en gladere baby. Når du har en glad baby, så har du en større frihed. Den større frihed kan man dele op i to tidspunkter:

  • Under amningen
  • Uden for amningstidspunktet

Når man er i gang med amningen, så kan man bl.a. sidde på telefonen, strikke eller noget helt tredje, hvis man har lyst. Det er altså et win-win, fordi det ikke er hårdt for kroppen, og så er det ikke kedeligt. En ammepuder gør det på den måde faktisk sjovere, når du ammer.

Det andet tidspunkt er når du ikke ammer. Nå du bruger ammepuder, så er kroppen i en meget bedre stand, fordi den hverken er træt eller helt spændt op. Det betyder, at du kan lave mange flere huslige ting, som du ikke kunne have gjort, hvis du ikke havde benyttet ammepuder. Udover at du har meget mere energi, hvilket giver dig en frihed, så har du som nævnt en gladere baby. Når du har brugt ammepuder og derved fået en glad baby, så skal babyen ikke har nær så meget opmærksomhed. Det betyder, at du også har masser af tid, hvor babyen passer sig selv, hvilket ikke gør dig nær så træt, som hvis du skulle have været ved dit barn konstant.

Ammepuder giver dig altså en større frihed, som giver dig et langt højere energiniveau, som varer hele dagen ud. Når du har sådan et godt energiniveau, så har du også et bedre humør, hvilket smitter på de andre i hjemmet. Så har du ikke købt ammepuder før, så kunne det være en god ide at gøre nu.

No Comments

Post A Comment